Birgitte Boe Rinder den 01-06-2015
    Sommerferie på Vorgod-Barde Skole 2015

Eleverne på Vorgod-Barde Skole har sommerferie i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32.
    Sidste skoledag inden ferien er fredag den 26. juni.
    Første skoledag efter ferien er mandag den 10. august.

Kontakt til skolen i uge 27
    Mandag den 29. juni er det muligt at kontakte skolen i tidsrummet kl. 9.00-10.30.
    Tirsdag den 30. juni til torsdag den 2. juli er det muligt at kontakte skolen i tidsrummet kl. 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Skolen er helt lukket fra og med fredag i uge 27 til og med uge 31
    Det er ikke muligt at kontakte skolen fra og med fredag den 3. juli til og med mandag den 3. august.

Kontakt til skolen i uge 32
    Der er telefontid igen fra tirsdag den 4. august til torsdag den 6. august fra kl. 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Første skoledag efter ferien
    Første skoledag efter ferien bliver i år mandag den 10. august – eleverne møder kl. 8.05.

Sommerferie i Vorgod-Barde SFO/Kernehuset 2015

Kernehuset holder ferielukket i uge 28, 29 og 30.

Sidste åbningsdag inden ferien er fredag den 3. juli.
    Første åbningsdag efter ferien er mandag den 27. juli.

Sommerferie i Klubben 2015

Klubben holder ferielukket i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32.

Sidste åbningsdag inden ferien er torsdag den 25. juni.
    Første åbningsdag efter ferien er mandag den 10. august.

Rigtig god sommer til alle.

Folketingsvalg på Vorgod-Barde Skole

Det er vigtigt at eleverne i folkeskolen kender noget til det danske demokrati, Folketinget og vores politiske system. I næste uge som er valguge tilbyder vi valgundervisning for 4. - 6. klasse.

GODT BARNELIV er også at have et grundlæggende kendskab til styret i det land vi bor i. GODT BARNELIV er også at have et grundlæggende kendskab til styret i det land vi bor i.
Mandag, tirsdag og torsdag i næste uge vil der være et tilbud til eleverne i 4., 5. og 6. klasse om faglig fordybelse i folketingsvalget. Det er et tilbudsfag, som eleverne kan vælge at deltage i den tid, vi normalt har lektiecafé.

Målet med undervisningen er, at eleverne opnår en viden om hvorfor der afholdes valg, hvad et valg har af betydning samt viden om det danske demokrati.

Eleverne har ofte mange spørgsmål til det der sker i samfundet, men det kan være svært i den daglige undervisning, at komme i dybden med disse. Det vil der være mulighed for her.

Vi vil bl.a. se på hvilke politiske partier der er og hvad de står for. Vi vil diskutere emner, der har været oppe i valgkampen og her finde ud af hvem, der har hvilken holdning. Torsdag den 18.juni vil vi afholde et valg her på skolen som afslutning på forløbet.

Dejligt med en naturlig lejlighed til at arbejde med et af vores klare formål:
Folkeskoleloven §1 stk. 3: Stk. 3. Folkeskolen skal forberede eleverne til deltagelse, medansvar, rettigheder og pligter i et samfund med frihed og folkestyre. Skolens virke skal derfor være præget af åndsfrihed, ligeværd og demokrati.