Ny hems installeret i efterårsferien

Håndværkerne har i ferien arbejdet hårdt for at blive færdige med den nye hems på læringscenteret

Nyhed billede
Så er hemsen ved at være klar til at tage i brug! Stor ros til håndværkerne for endnu en gang, at levere til tiden - rigtig flot arbejde, som sætter prikken over I´et i den renovering skolen har været i gang med siden sommerferien.

I den kommende tid, skal elevrådet i gang med at snakke om de muligheder vi får for at indrette og bruge hemsen. Selvfølgelig skal hemsen kunne bruges i den daglige undervisning, men måske er der mange flere gode ideer, der kommer frem.

Skal man kunne sidde og spille spil i frikvartererne på en regnvejrsdag? Skal det være "stille-sted", hvor man læser? Skal det være et sted til gruppearbejde? Mulighederne er mange.

Vi glæder os til at tage hemsen i brug og er sikre på, at den bliver et hit blandt børnene.

Hvis du ikke kan vente med at se hemsen til i morgen er her lidt billeder.

Velkommen tilbage efter efterårsferien!
  • 22-10-2014
    Guitarundervisning - Musikskolen. Underviser Julie Hallum. ·