• ikon
  Birgitte Boe Rinder den 09-11-2015
  Skoleindskrivning til 0. klasse

  Hver skole har sit eget distrikt, og børn, der bor i dette distrikt, har ret til at blive indskrevet i distriktsskolen.
  Folkeskoleloven giver dog mulighed for, at man kan vælge en anden skole end distriktsskolen – frit skolevalg.

  Skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har digital skoleindskrivning for kommende 0. klasser i perioden 25.01.16 - 08.02.16.
  Hvis dit barn skal gå i en friskole, bedes du også indberette det på digital skoleindskrivning.
  Uanset, om barnet skal gå i distriktsskolen, en anden folkeskole eller en friskole, er det meget vigtigt, at den digitale indberetning foretages inden for ovennævnte frist.

  Hvis dit barn er født i 2010 eller er fra 2009 og ikke allerede er begyndt i 0. klasse, vil du få besked fra skolen i dit skoledistrikt vedrørende skoleindskrivningen.
  Modtager du ikke en sådan besked, er det vigtigt, at du selv kontakter distriktsskolen eller Ringkøbing-Skjern Kommune, Dagtilbud og Undervisning, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk, telefon 9974 1331.

  I forbindelse med den digitale skoleindskrivning til 0. klasse skal der også ske indskrivning til skolefritidsordning, hvis dette ønskes.
  Vær opmærksom på, at hvis du indskriver dit barn på en anden skole end distriktsskolen, kan du ikke indskrive til SFO på denne skole, det skal du gøre via digital pladsanvisning.

  Skoleudsættelse
  Det er muligt at søge om skoleudsættelse for dit barn. Dette skal ske senest den 12.01.2016. 
   

Bevægelse i undervisningen

På skolen har vi hver formiddag et "bevægelsesbånd". Lærerne har sammen forberedt et forløb der i løbet af ugen både sikrer, at pulsen kommer højt op og at motorikken bliver trænet.

Nyhed billede
I dag var indskolingen i skolegården, hvor de trænede motorik.

Børnene får en bedre kropsbevidsthed og en bedre balance. Altsammen noget som som sammen med mange andre ting understøtter al den læring, der også foregår i skolen.

Mens indskolingen trænede i skolegården, var mellemtrinet ude at løbe "runder".
Her er formålet at træne og styrke konditionen - bl.a. fordi vi ved det giver velvære at få pulsen op.

Vi er meget bevidste om, at bevægelsen skal have et formål. Det skal være sjovt og spændende, men det skal også være mere end det. Det er vigtigt, at vi er bevidste om, at det ikke "bare" er aktiviteter for aktiviteternes skyld.

I linket til artiklen, kan du læse mere om bevægelsens, idrættens rolle for børnenes samlede læring.

Vi er stadig i gang med at lære som skole og er spændte på, hvor vi er om et par år, når vi har gjort os endnu bedre erfaringer med bevægelse i undervisningen.

I løbet af skoleåret er skolens og SFO'ens personale på kurser, der giver redskaber til at tænke bevægelse ind i fagene og den understøttende undervisning.
 • 26-11-2015
  08:05-14:55
  Juleklippedag - forældredag. · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A
  1
 • 26-11-2015
  15:00-17:00
  Syng julen ind. Fra 15.00-16.00 er der fællessange og indslag ved eleverne. Fra 16.00-17.00 er der boder med salg af gløgg og æbleskiver. · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A
  1