• 06-05-2015
  • 13-05-2015
    Guitarundervisning - Musikskolen. Underviser Julie Hallum. ·

GODT BARNELIV i Vorgod-Barde

Vorgod-Barde Skole er ikke blot en skole. Vi er en del af en helhed og arbejder målrettet for at skabe helhed og sammenhæng i børnenes liv fra 0-13års alderen.

Nyhed billede
En af de overordnede målsætninger har gennem flere år været at være med til at skabe den gode barndom – det gode barneliv – for børnene i Vorgod-Barde.

Med Ringkøbing-Skjern Kommunes Byråds beslutning den 19. februar 2013 om, at de kommunale institutioner i landsbyerne skulle fungere som en helhed, har vi set en anledning til at skabe et kommunalt tilbud, hvor børn og familier oplever den røde tråd fra børnene begynder i dagplejen i Vorgod-Barde, til de slutter på skolen, når de er færdige i 6. klasse.

Godt barneliv blev derfor det helt naturlige valg, da vi skulle finde et nyt “helheds-navn” til arbejdet med børn i 0-14 års alderen i Vorgod-Barde.

Vi er her med ét overordnet formål uanset om vi er ansat som pædagog, teknisk serviceleder, dagplejer mm. – vi er her for at hjælpe børnene til at lykkes.

Børnene er det vigtigste – det er dem, der er omdrejningspunktet for hele vores virke som kommunalt ansatte i Vorgod-Barde.
Ingen aktuelle opslag