Bevægelse i undervisningen

På skolen har vi hver formiddag et "bevægelsesbånd". Lærerne har sammen forberedt et forløb, der i løbet af ugen både sikrer, at pulsen kommer højt op, og at motorikken bliver trænet.

Nyhed billede
I dag var indskolingen i skolegården, hvor de trænede motorik.

Børnene får en bedre kropsbevidsthed og en bedre balance. Altsammen noget som som sammen med mange andre ting understøtter al den læring, der også foregår i skolen.

Mens indskolingen trænede i skolegården, var mellemtrinet ude at løbe "runder".
Her er formålet at træne og styrke konditionen - bl.a. fordi vi ved, det giver velvære at få pulsen op.

Vi er meget bevidste om, at bevægelsen skal have et formål. Det skal være sjovt og spændende, men det skal også være mere end det. Det er vigtigt, at vi er bevidste om, at det ikke "bare" er aktiviteter for aktiviteternes skyld.

I linket til artiklen, kan du læse mere om bevægelsens/idrættens rolle for børnenes samlede læring.

Vi er stadig i gang med at lære som skole og er spændte på, hvor vi er om et par år, når vi har gjort os endnu bedre erfaringer med bevægelse i undervisningen.

I løbet af skoleåret er skolens og SFO'ens personale på kurser, der giver redskaber til at tænke bevægelse ind i fagene og den understøttende undervisning.

Birgitte Boe Rinder den 30-05-2016
    Sommerferie på Vorgod-Barde Skole 2016

Eleverne på Vorgod-Barde Skole har sommerferie i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31 og den 8. og 9. august i uge 32.
    Sidste skoledag inden ferien er fredag den 24. juni, hvor alle elever er i skole fra kl. 8.05-12.00.

Kontakt til skolen i uge 26
    Fra mandag den 27. juni til torsdag den 30. juni er det muligt at kontakte skolen i tidsrummet kl. 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Skolen er helt lukket fra og med fredag i uge 26 til og med uge 30
    Det er ikke muligt at kontakte skolen fra og med fredag den 1. juli til og med søndag den 31. juli.

Kontakt til skolen i uge 31
    Der er telefontid igen fra mandag den 1. august til torsdag den 4. august fra kl. 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Første skoledag efter ferien
    Første skoledag efter ferien er onsdag den 10. august, hvor alle elever er i skole fra kl. 8.00-12.00.
    Bemærk, at eleverne møder kl. 8.00 i det nye skoleår.

Sommerferie i Vorgod-Barde SFO Kernehuset 2016

Kernehuset holder ferielukket i uge 28, 29 og 30.

Sidste åbningsdag inden ferien er fredag den 8. juli.
    Første åbningsdag efter ferien er mandag den 1. august.

Sommerferie i Klubben 2016

Klubben holder ferielukket i uge 26, 27, 28, 29, 30, 31 og den 8. og 9. august i uge 32.

Sidste åbningsdag inden ferien er fredag den 24. juni.
    Første åbningsdag efter ferien er onsdag den 10. august.

Med ønsket om en rigtig god sommer til alle.
    Birgitte Boe Rinder den 29-04-2016
    Ny helhedsleder/skoleleder på Vorgod-Barde Skole

Det er en meget stor glæde at kunne meddele, at ny helhedsleder/skoleleder i Vorgod-Barde bliver Lene Højgaard Hansen, som tiltræder stillingen den 1. august 2016.

Lene har siden 2012 været souschef på Holstebro Musikskole, og inden da var hun i 7 år viceskoleleder på Nørrelandsskolen i Holstebro.
    Lene blev i 1994 uddannet lærer og har arbejdet som lærer på en fri- og efterskole, en friskole og i folkeskolen.

Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med Lene.

Birgitte Boe Rinder
    Konstitueret skoleleder