Birgitte Boe Rinder den 04-06-2014
    Sommerferie på Vorgod-Barde Skole 2014

Eleverne på Vorgod-Barde Skole har sommerferie i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32.
    Sidste skoledag inden ferien er fredag den 27. juni.
    Første skoledag efter ferien er mandag den 11. august.

Kontakt til skolen i uge 27
    Fra mandag den 30. juni til torsdag den 3. juli er det muligt at kontakte skolen i tidsrummet kl. 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Skolen er helt lukket fra og med fredag i uge 27 til og med uge 31
    Det er ikke muligt at kontakte skolen/kontoret fra og med fredag den 4. juli til og med søndag den 3. august.

Kontakt til skolen i uge 32
    Der er telefontid igen fra mandag den 4. august til torsdag den 7. august fra klokken 9.00-12.00.
    Skolens telefonnummer er 9974 2730.

Første skoledag efter ferien
    Første skoledag efter ferien bliver i år mandag den 11. august.
    Eleverne møder kl. 8.10.

Sommerferie i Vorgod-Barde SFO Kernehuset 2014

Kernehuset holder ferielukket i uge 28, 29 og 30.

Sidste åbningsdag inden ferien er fredag den 4. juli.
    Første åbningsdag efter ferien er mandag den 28. juli.

Sommerferie i Klubben 2014

Klubben holder ferielukket i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32.

Sidste åbningsdag inden ferien er fredag den 27. juni.
    Første åbningsdag efter ferien er mandag den 11. august.

Rigtig god sommer til alle.

Skolebyt 2014

Nyhed billede
Kære Forældre

Nedenfor følger en kort rejsebeskrivelse, så I har lidt indblik i, hvad vi oplevede.

MANDAG
Mandag rejste vi med tog til Svendborg. De mindste klasser blev hentet direkte ved stationen og kørt til skolen i Humble.

3. - 6. klasse skulle have været på Naturama - fredag inden afrejse erfarede vi, at de har lukket om mandagen, så der blev lidt ændringer i det oprindelige program.

3. klasse benyttede den ekstra tid i byen på en af byens legepladser. Her blev der leget og spist madpakker.

4. - 6. klasse besøgte Forsorgsmuseet og fik guidet tur, hvor de hørte om gamle dage. Det var en stor oplevelse og børnene var meget interesserede i guidernes fortælling.

Hen på eftermiddagen var vi alle ankommet til skolen i Humble. Her var der tid til eftermiddagsforfriskning, leg og hygge frem til aftensmaden. Efter aftensmaden havde vi samling inden børnene skulle i seng, med sange og underholdning.

TIRSDAG
Efter morgenmaden tirsdag blev vi alle hentet med bus på skolen i Humble. Turen gik til Egeskov Slot. Vi havde bestilt guidet rundvisning på slottet til alle elever. Det var utrolig spændende - de tre guides brændte virkelig for historien og var gode til at formidle til børnene.

Eleverne havde god tid til selv at se de øvrige museer på Egeskov og lege på de store legepladser.

Madforældrene ankom til Egeskov lidt senere og medbragte en velkommen frokost til alle.

Efter hjemkomst til Humble Skole var resten af dagens program meget som mandagens program. Børnene (og de voksne) var trætte oven på dagens tur.

ONSDAG
Tidligt om morgenen stod de første op for at gøre klar til at komme afsted på turen hjemad. Børnene knoklede på for at få pakket deres ting, ryddet op i klasserne og fejet pænt.

Endnu en tur med mange togskift ventede, men alle klarede det flot og alle nåede hjem som planlagt.

TAK!
Jeg vil til sidst sige tak til alle der har hjulpet til. Det er en utrolig stor glæde at opleve den hjælpsomhed og opbakning, der har været hele vejen rundt. Tak til alle jer, der har bagt pizzasnegle, boller, muffins og pølsehorn. Tak for hjælp med madrasser. Tak til forældrene som havde mulighed for at tage med på turen og hjælpe os med mad og bagage. Uden jeres hjælp, havde det ikke været muligt for os at lave sådan en tur.

Også stor tak til skolens personale for det store arbejde de har gjort - jeg ved at mange af dem ikke fik meget søvn i de tre dage vi var afsted.

Uanset hvor vi er kommet hen med skolen har vi fået ros af chauffører og guides på museerne for den fantastiske måde børnene opfører sig på. Det har været meget positivt og en utrolig dejlig oplevelse at komme afsted med en hel skole, der bare fungerer.

Brian Elgaard
Vorgod-Barde Skole