Opslagstavlen

Skoleindskrivning til 0. klasse 2019-2020

Hver skole har sit eget distrikt og børn, der bor i dette distrikt, har ret til at blive indskrevet i distriktsskolen. Folkeskoleloven giver dog mulighed for, at man kan vælge en anden skole end distriktsskolen – frit skolevalg.

Skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har digital skoleindskrivning for kommende 0. klasser i perioden 21.01.19 - 04.02.19.
    Hvis dit barn skal gå i en friskole, bedes du også indberette det på digital skoleindskrivning.
    Uanset, om barnet skal gå i distriktsskolen, en anden folkeskole eller en friskole, er det meget vigtigt, at den digitale indberetning foretages inden for ovennævnte frist.

Hvis dit barn er født i 2013 eller er fra 2012 og ikke allerede er begyndt i 0. klasse vil du få besked fra skolen i dit skoledistrikt vedrørende skoleindskrivningen.
    Modtager du ikke en sådan besked, er det vigtigt, at du selv kontakter distriktsskolen eller Ringkøbing-Skjern Kommune, Dagtilbud og Undervisning, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk, telefon 9974 1331.

I forbindelse med den digitale skoleindskrivning til 0. klasse skal der også ske indskrivning til skolefritidsordning, hvis dette ønskes.
    Vær opmærksom på, at hvis du indskriver dit barn på en anden skole end distriktsskolen, kan du ikke samtidigt indskrive til SFO på denne skole, det skal du gøre via digital pladsanvisning.

Skoleudsættelse
    Det er muligt at søge om skoleudsættelse for dit barn. Ansøgning herom skal være Dagtilbud og Undervisning i hænde senest den 8. januar 2019.

Birgitte Boe Rinder den 12-11-2018